Bennet og Air France-KLM fornyer avtale om SAF-program

Foto: Hans O. Nyborg

Corporate SAF-programmet til Air France og KLM har som mål å fremskynde overgangen til en mer bærekraftig luftfartssektor ved å oppfordre til bruk av SAF. SAF er et alternativt drivstoff til konvensjonelt fossilt drivstoff, og reduserer klimagassutslippene med minst 75 %.

-Som en forkjemper for miljøvennlige reiser har Bennet Centrum Reisebyrå lenge anerkjent viktigheten av å redusere karbonutslippene i reisebransjen. Ved å bli med i Corporate SAF-programmet for tredje år på rad, bekrefter vi vår forpliktelse til bærekraftig praksis og forsterker vår rolle som en ansvarlig aktør i reisebransjen”, sier Elin Knudsen Stamnes, administrerende direktør hos Bennett, Centrum Reisebyrå AS.

Ved å aktivt fremme bruk av SAF spiller Bennet Centrum Reisebyrå en sentral rolle i å støtte energiomstillingen i luftfartsindustrien.

-En av de viktigste faktorene for å redusere utslippene fra flyreiser er å erstatte fossilt drivstoff med SAF, som reduserer utslippene med opptil 75 %. Vårt Corporate SAF Program er til for å øke etterspørselen av SAF og redusere utslippene fra flyreiser. Vi er veldig stolte over at Elin og teamet hennes bestemte seg for å bli med oss for tredje år på rad. Ved å jobbe sammen kan reiselivsbransjen vise vei for en mer ansvarlig måte å reise på, sier Maria Hagelberg, ansvarlig for bærekraft i Air France og KLM.

ANNONSE
Forrige artikkelAvinor etablerer syv nye fjernstyrte tårn
Neste artikkelSouthwest Airlines piloter tok av fra stengt rullebane