9.8 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Ber 27.000 ansatte ta ut ubetalt fri de neste tre ukene

Flyselskapet Cathay Pacific ber sine 27.000 ansatte om å ta fri de neste tre ukene. Selskapet ber de ansatte om å ta fri uten lønn, for å kollektivt være med å redde arbeidsplassene.

Flyselskapet frykter for fremtiden på grunn av Koronaviruset som nå får store konsekvenser for flyselskap som opererer i det kinesiske markedet.

Ledelsen i flyselskapet ser nå blodrøde tall ettersom en lang rekke ruter har måtte innstilles og passasjerene uteblir på flyvningene som er operative. Selskapet har også bedt sine leverandører og leasingselskap til å redusere kostandene.

Cathay Pacific har måtte redusere trafikken med rundt 90 prosent som følger av viruset.

Andre nyheter

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer