14.3 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no

Ber Aeroflot fly gratis

-Russiske fotballfans fortjener å få fly gratis, Aeroflot og Transaero vil bli glade for å kunne frakte dem gratis til Euro 2012 UEFA i Ukraina og Polen, sier statsminister Vladimir Putin til russiske medier torsdag.

Putin svarer med det på et krav fra russiske fotballfans om å skaffe rimelige flybilleter til fotballfesten. Putin sier at han regner med at de to flyselskapene ser reklameverdien i å frakte passasjerer gratis og ser fram til at de stiller fly tilgjengelig.

Hvorvidt gavepakken er avklart med flyselskapene skriver russiske medier ikke noe om, og Putin var uklar rundt dette han også.

 

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer