16.6 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no

Ber American Airlines sette MAX-flyene på bakken

Den amerikanske fagforeningen Association of Professional Flight Attendants (APFA), som omfatter 26.000 kabinansatte i American Airlines, har bedt flyselskapet sette sine 737 MAX på bakken.

Fagforeningen reagerer sterkt på at FAA ikke vil sette samme krav til selskap i USA som europeiske og asiatiske land har gjort når det gjelder flytypen.

APFA skriver i en pressemelding at de har fått en lang rekke bekymringsmeldinger fra kabiansatte som frykter for å fly med MAX-flyene.

I følge den amerikanske TV-kanalen ABC har fagforeningen nå bedt direktøren for American Airlines, Doug Parker å gå foran med et godt eksempel og sørge for at selskapet setter flyene på bakken.

American Airlines har 24 737 MAX 8 fly i flåten per nå.

Andre nyheter

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Siste: Lufthansa Airbus A380 er historie

Hans Olav Nyborg

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer