Hangar.no

Ber svenske myndigheter stanse fly fra Iran Air

Folkhälsomyndigheten i Sverige har bedt den svenske Transportstyrelsen, tilsvarende Luftfartstilsynet i Norge, å trekke tilbake godkjenningen til at selskapet Iran Air får fly til Sverige.

Det er spredning av koronaviruset som gjør at Folkhälsomyndigheten ber myndighetene stanse flyvningene fra Iran til Gøteborg og Stockholm.

-Det å ta i mot store grupper med passasjerer fra Iran på Svenske flyplasser vil vanskeliggjøre arbeidet med å begrense spredningen av covid-19, og øke risikoen for en lokal spredning av viruset sier generaldirektør i Folkhälsomyndigheten, Johan Carlson i en pressemelding.

Det melder SVT i dag.

Transportstyrelsen har enda ikke svart på kravet.

Andre nyheter

Wizz Air lanserer nye ruter fra Oslo i mai

Redaksjonen

Danmark innfører forbud mot flyvninger fra Dubai i fem døgn

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer