Hangar.no

Bestiller 300 nye Airbus-fly tross store problemer med neo-flåten som er levert

Det indiske flyselskapet IndiGo har lagt inn en bestilling på hele 300 nye Airbus-fly. Bestillingen kommer etter lengre tids forhandlinger mellom flyselskapet og flyprodusenten.

IndiGo skriver i en pressemelding at ordren gjelder 300 fly i både Airbus A320neo og Airbus A321neo-klassen, og inkluderer Airbus A321XLR.

Med denne bestillingen vil det totale antallet av fly som er i ordrebøkene til Airbus, fra IndiGo, være på hele 730 fly.

I dag operer selskapet 97 Airbus A320neo og 128 Airbus A320ceo. Selskapet har hatt en lang rekke av sine A320neo på bakken over lengre tid med store tekniske utfordringer blant annet med motorene.

Andre nyheter

Bestiller to 737 MAX

Hans Olav Nyborg

Ryanair kjøper ytterligere 75 MAX-fly

Hans Olav Nyborg

Første MAX-flyene er godkjent for å fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer