Bestiller 33 fly fra Airbus

Flyselskapet EVA Air i Taiwan har inngått en avtale med den europeiske flyprodusenten Airbus om kjøp av 33 nye fly. Det er 18 fly av typen Airbus A350-1000 og 15 fly i serien Airbus A321neo som produsenten skal levere.

-Vi har valgt Airbus-flyene etter en grundig evaluering av de ulike modellene i hvert markedssegment. I begge størrelseskategoriene har vi valgt de mest moderne og drivstoffeffektive typene, som tilbyr de høyeste nivåene av passasjerkomfort. Flyet gir også betydelige reduksjoner i karbonutslipp, som er i tråd med selskapets bærekraftsmål. For langdistanseoperasjoner setter A350-1000 nye standarder i sin klasse og vil tillate oss å tilby passasjerene våre den best mulige opplevelsen ombord, sier direktør for EVA Air, Clay Sun.

For flyprodusenten Airbus er det gode nyheter at EVA Air nå har valgt å legge inn bestilling på A350 fremfor Boeings 787 Dreamlinere som var alternativet.

-Vi takker også EVA for å bekrefte sin forpliktelse til den siste generasjonen Airbus enkeltganger-familien med sitt første direkte kjøp av A321neo, og vi ser frem til å jobbe tett med flyselskapet mens det forbereder seg på sin nye Airbus-flåte, sier direktør i Airbus evp sALES, Benoît de Saint-Exupéry.

Flyselskapet har 87 fly i flåten i dag, bestående av 42 Boeing 777, 15 Boeing 787, 12 Airbus A330 og 18 Airbus A321.

ANNONSE
Forrige artikkelVil mangle rundt 10 fly kommende sommersesong
Neste artikkelNTSB: Mye som tyder på at nødutgang-døren ble skjøvet oppover og vekk