8.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Bestiller ny Airbus A320neo

Flyselskapet Atlantic Airways på Færøyene har lagt inn en bestilling hos flyprodusenten Airbus. Det er ett Airbus A320neo som nå skal bygges for flyselskapet.

Med dette nye flyet skal selskapets flåte med Airbus A320 nå seks fly. Flyselskapet mottar ett nytt Airbus-fly i 2020, det neste i 2023, og det tredje i 2023.

Flyselskapet har også skrevet en kontrakt med det danske reiseselskapet Primo Tours om bruk av Airbus-flyene også utenfor høysesongen.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer