-8.6 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no
Boeing 737 MAX - Foto: Hans O. Nyborg

Bestiller to 737 MAX

Flyselskapet Somon Air er i sluttfasen rundt bestilling av nye fly, og har valgt å gå for Boeings 737 MAX. Det er 737 MAX 8 som er den aktuelle flytypen, og selskapet sier de skal ha to slike fly.

I følge Routes Online skal selskapet ha signert en kjøpsavtale med Boeing innen året er omme. Håpet er å få på plass MAX-flyene i flåten innen sommeren 2021.

Selskapet er et privateid selskap med hovedbase i Tajikistan. Flåten består i dag av seks fly, i 737-300, 800 og 900 utgaven.

Andre nyheter

Første 737 MAX levert til Alaska Airlines

Redaksjonen

WestJet fløy første rute igjen med 737 MAX

Redaksjonen

Airbus: Vulkanutbrudd på halepartiet

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer