-8.3 C
Oslo
17/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Betaler Icelandair for å holde rute åpen

Islandske myndigheter legger nå 100 millioner islandske kroner på bordet for at flyselskapet Icelandair skal holde oppe ruten mellom Island og Europa samt Nord-Amerika.

Det er først og fremst ruten til Boston som skal fortsatt flys de neste to ukene, i tillegg vil enten Stockholm eller London bli valgt som en europeisk rute som skal opprettholdes.

I følge Reuters skal myndighetene dekke alle tap og kostnader ved å fly rutene de neste 14 dagene frem til påske. Flyselskapet hadde i utgangspunktet parkert samtlige fly dersom ikke myndighetene la penger på bordet slik som nå har skjedd.

Avtalen er allerede gjeldene.

Andre nyheter

Vurderer krisehjelp til Norwegian

Redaksjonen

Aviator Airport Alliance med oppsigelser på norske flyplasser

Redaksjonen

Wizz Air kutter i rutetilbudet i Norge

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer