8.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Bjørn Kjos har overtalt lånegivere og småaksjonærer

E-postutveksling mellom en rekke småaksjonærer og grunder av Norwegian, Bjørn Kjos skal ha fått askjonærgruppen til å snu i spørsmålet om ja eller nei til å redde flyselskapet.

I følge NRK skal Bjørn Kjos ha fått aksjonærgruppen til å nå snu til et ja til å redde Norwegian. Det skal også ha vært Bjørn Kjos som måtte trekke litt i trådene blant lånegiverene som enda ikke hadde bestemt seg for om de skulle bli med å redde selskapet fra konkurs.

Nå står kun den ekstraordinære generalforsamlingen fremfor flyselskapet, samt at det gjenstår å overtale flere leasingselskap som eier flyene til Norwegian, om å ta store tap på sine kapper.

Mandag morgen skal aksjonærene stemme over om de vil bidra til redde selskapet fra konkurs. Dersom Norwegian ikke får med seg nok stemmer videre er det over og ut for flyselskapet når klokken er passert 11.30 mandag 4. mai 2020.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer