16.6 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no
Foto. Hans O. Nyborg

Bjørn Kjos har solgt seg ned i Norwegian

Tidligere direktør i Norwegian, Bjørn Kjos, har solgt seg ned fra sitt eierskap i selskapet. I følge Dagens Næringsliv skal det være selskapet HBK Holding som eies av både Bjørn og Tore Kjos, og Bjørn Kise, som har stått for salget.

Avisen har snakket med bror til Bjørn Kjos, Tore Kjos, som sier han ikke var klar over at Bjørn hadde solgt seg ned i Norwegian. Selv avdramatiserer Bjørn Kjos salget overfor avisen.

Finansavisen skriver i forbindelse med saken at selskapet til Kjos har skal ha inngått en TRS-avtale med Danske Bank for fem millioner aksjer i Norwegian.

For ett år siden hadde selskapet til Kjos 17,7 prosent av aksjene i Norwegian, nå i 2020 skal dette være nede i 11,98 prosent eierandel.

Andre nyheter

Ber norske myndigheter om hjelp – Kommer ikke gjennom vinteren uten

Hans Olav Nyborg

Widerøe flytter alt av vedlikehold hjem til Norge

Hans Olav Nyborg

Norwegian åpner nytt kontor i Riga

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer