Tidligere direktør i Norwegian, Bjørn Kjos, har solgt seg ned fra sitt eierskap i selskapet. I følge Dagens Næringsliv skal det være selskapet HBK Holding som eies av både Bjørn og Tore Kjos, og Bjørn Kise, som har stått for salget.

Avisen har snakket med bror til Bjørn Kjos, Tore Kjos, som sier han ikke var klar over at Bjørn hadde solgt seg ned i Norwegian. Selv avdramatiserer Bjørn Kjos salget overfor avisen.

Finansavisen skriver i forbindelse med saken at selskapet til Kjos har skal ha inngått en TRS-avtale med Danske Bank for fem millioner aksjer i Norwegian.

For ett år siden hadde selskapet til Kjos 17,7 prosent av aksjene i Norwegian, nå i 2020 skal dette være nede i 11,98 prosent eierandel.

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous articleRumensk flyselskap fornyer fargene på flyene
Next articleBoeing i ny 737 MAX krise – har gjort funn av gjenstander i drivstofftanker på lagrede fly