Hangar.no
Twitter
Internasjonalt

Ble overrasket da de var eneste passasjerene på London til New York-flyet

To britiske venninner hadde planlagt i lengre tid å ta en flytur til USA og New York. Da de skulle gå ombord i flyet på London Heathrow-flyplassen, ble de overrasket over at de var de eneste ved utgangen. Like stor ble overraskelsen da utgangen åpnet og de var de to eneste på flyet.

Yvette Francis og Peaches Murray skriver om hendelsen på sine Facebook-sider. Det går det frem at de to damene ble behandlet som kongelige ombord. Til tross for to billetter på bakerste rad i økonomiklasse, ble det raskt klart at de fikk flytte frem i businessklasse. De kabinansatte skal ha gitt de to damene en flytur å minnes for livet, med champagne, kaviar og full service hele veien til New York.

De to hadde betalt rundt 1000 britiske pund for billetter som skulle ta dem til New York på bakerste rad, det ble første rad og luksusfølelsen av hva som koster minst 5000 britiske pund per billett.

Det hører med til historien at de to hadde planlagt å fly den 23. mai i år, men flyet var overbooket, og da de skulle flyttes til en senere avgang fra London samme dag, var det ikke plass til de begge på flyet. Da ga flyselskapet Delta Air Lines de to damene plass på et fly neste dag den 24. mai.

Flyet skulle etter planen erstatte et fly som var kansellert men da dette ikke ble noe av skulle flyet returnere til New York uten passasjerer. Enden på visa ble at de to venninnene fikk plass på flyet som de to eneste ombord.

Serveringen ble den samme som om flyet skulle ha hatt full kabin, med Delta Sunrise cocktail og tre retters middag.

 

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

easyJet med rekordantall reisende på ett døgn

Emirates og Etihad i samtaler om å bli ett selskap – Blir verdens største

Krever privatfly utlevert fra Singapore etter finansskandale i Malaysia