13 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Blir avklaring rundt gjenåpning av Moss Lufthavn Rygge denne uken

Eierselskapet bak Moss Lufthavn Rygge har bestemt seg for å konkludere i et styremøte denne uken, om flyplassen skal gjenåpnes i april 2020.

Jotunfjell Partners har flere ganger utsatt avgjørelsen på grunn av uavklarte situasjoner rundt flyselskap som kan være interessert i å åpne ruter til flyplassen i Østfold. I følge Moss Avis i dag sier Espen Ettre i Jotunfjell Partners at det blir en avklaring denne uken.

– Det som skjer er vi er nødt til å konkludere denne uka. Det er udiskutabelt, sier Ettre som nekter å gå inn på nye spekulasjoner om hvor realistisk det nå er å få gjenåpnet Rygge i april neste år, skriver avisen.

Selskapet har tatt utgangspunkt i å kunne åpne flyplassen igjen i april neste år.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer