10.1 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Blue Air lanserer ny rute fra Romania til Oslo lufthavn og Kastrup

Det rumenske flyselskapet Blue Air har lagt ut en nyhet torsdag om åtte nye ruter til europeiske destinasjoner.

Selskapet starter opp rute mellom Bacău som ligger i Romania, og til Oslo Lufthavn. Byen er den 12 største byen i landet med 197.000 innbyggere.

I tillegg til å fly til Oslo skal også København Kastrup få den samme forbindelsen, i tillegg kommer også rute til Stuttgart, Kypros, Athen og Birmingham.

I følge nettstedet Universul skal rutene startes opp i juni måned. Samtlige opereres med Boeing 737.

Selskapet er heller sparsommelig med opplysninger om rutene er bare en sommerrute eller helårsruter, og tidspunktene for når flyene tar av og lander.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer