12.6 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

BMI baby solgt til mystisk ny eier

BMI Baby skal etter det BBC kjenner til nå ha blitt solgt til et selskap som er registrert i Storbritannia. Men fortsatt ruver det et mysterium rundt hvem den nye eieren er.

I følge moderselskapet BMI er det et selskap som skal bruke BMI baby som økt kapasitet, selskapet vil få fly under dagens navn ut sesongen 2012, men så vil BMI baby trolig bli en del av et annet selskap eller gå under et annet navn.

BBC melder at avtalen er en del av salget av BMI-konsernet til British Airways, hvor BMI baby ikke skulle være med på flyttelasset.

Lufthansa som er eier av BMI i dag har også satt i gang prosessen med å selge BMI regional.

Britisk presse forsøker nå å finne ut av hvem den mystiske nye eieren av BMI baby er og trolig kommer dette for en dag i løpet av meget kort tid.

Andre nyheter

Aircontact kjøper Flyservice

Hans Olav Nyborg

Cyprus får nye millioner i kassen

Hans Olav Nyborg

5000 må gå i fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer