11.5 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no

bmibaby selges trolig snart

Det britiske lavpris- og charterselskapet bmibaby er på trappene til å bli solgt til et europeisk selskap. Prosessen i BMI har pågått i lengre tid for å bli kvitt datterselskapet og nå er avtalen snart på plass rundt salget, melder BBC.

Samtidig har BMI funnet en kjøper for BMI regional, hvor identiteten til kjøper er ikke gjort kjent, men selskapet skal ha tidligere bånd inn mot luftfarten melder kringkasteren.

British Airways gikk inn med kjøp av BMI fra Lufthansa i desember 2011, men under forutsetning at både de regionale og lavprisoperatørene som lå under BMI ble solgt bort fra selskapet.

British Airways gir 172,5 millioner euro for BMI. For bmibaby skal det være flere aktuelle kjøpere som har vist interesse og i følge BBC skal det være snakk om kort tid før en kjøpsavtale blir gjort kjent.

Foto: Hans O. Nyborg

 

Andre nyheter

Qatar Airways planlegger utfasingen av Airbus A380

Hans Olav Nyborg

Aeroflot: kun fire av åtte SS100 i bruk

Hans Olav Nyborg

Armavia dropper Sukhoi

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer