9.7 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no

Boeing 737 havarerte på rullebane i Bolivia

Et Boeing 737-500 fly havarerte på flyplassen i La Paz i Bolivia torsdag ettermiddag. Flyet tilhører selskapet Peruvian Airlines fra Peru.

Det var da flyets hjul traff rullebanen i forbindelse med landingen at hovedhjulene på flyet knakk rett av og flyet endte opp med begge motorene i kontakt med underlaget.

Det var 122 passasjerer og et mannskap på fem ombord. Ingen ble skadet i havariet og alle kom seg ut fra flyet ved hjelp av tilkjørte trapper.  Lokale havarimyndigheter skal undersøke hva som var årsaken til at flyets hovedhjul kollapset under landingen.

Boeing 737 flyet ble produsert og levert til Euralair i 1991. Peruvian Airlines har operert flyet siden mars 2013 da det ble innleid etter at det tyske selskapet leverte dette tilbake til leasingselskapet.

 

Foto: Via Twitter

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer