10.9 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Boeing 737 skled av rullebane før avgang i Indonesia

Et Boeing 737-800 fly fra flyselskapet Malindo Air skled av rullebanen på flyplassen ved Bandung på Vest Java i Indonesia torsdag lokal tid.

Flyet skulle til Kuala Lumper i Malaysia med 114 passasjerer ombord og et mannskap på åtte.

I følge Aviation Safety Network skal flyet ha takset ut som normaltfor å ta av fra rullebanen. Bilder på Twitter tyder på at pilotene kan ha fått problemer med å stanse flyet, da dette fortsatt rett ut fra taksebanen og ble stående fast i en skråning ned mot en lokal vei.

Flyet skal ha fått små skader på nesehjul og hovedhjulene. Ingen av de ombord kom til skade.

Boeing 737-800 flyet, 9M-LCK ble levert til selskapet i desember 2016. Malindo Air med hovedbase i Malaysia eies av flyselskapet Lion Air.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer