6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Boeing 747 skadet i lasteuhell i Doha

Et Boeing 747-281B fra flyselskapet Fars Air Qeshm (EP-FAB) fikk skader som følger at flyet vippet bakover under lossing av frakt ved ankomst til flyplassen i Doha søndag.

Flyet ankom fra Yereva i Therean. Det spekuleres i om det ble glemt å montere opp støttestativet som ofte brukes under halepartiet på en Boeing 747 når last skal losses og lastes inn og ut av flyet.

I følge lokale medier er det ikke kommet noe opplysninger om omfanget av skadene på flyet, eller årsaken til at flyet vippet bakover.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer