11.1 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Boeing 767 med landingsskader i Irland skal repareres av Boeing

Et Boeing 767-300 fly fra selskapet Omni Air, som 8. mars landet så hardt på rullebanen på Shannon i Irland at flyet spratt ni meter opp igjen og fikk strukturelle skader, skal nå repareres av Boeing.

I følge nettstedet Aviation Herald er et responsteam fra flyprodusenten Boeing allerede på plass på flyplassen ved Shannon, for å starte reparasjonen av flyet.

Pilotene skal ha meldt om kraftig turbulens under landingen.

Flyet skal ha fått strukturelle skader rundt hele forparten av flykroppen. Boeings team skal nå først vurdere hvor alvorlige skadene er på flyet, og om dette er i selve rammen på flyet, eller om det kun er i flyets panel. Trolig vil flyet være på vingene igjen i løpet av en måneds tid skriver en person fra flyselskapet som kjenner til saken, i sosiale medier.

Foto: Twitter

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer