12 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

Boeing feirer 787 nummer 787

Flyprodusenten Boeing kunne onsdag feire at Dreamliner nummer 787 er produsert ferdig. Dreamlineren ble i dag rullet ut fra hangaren der det har fått selskapets farger som dekor, men også en egen logo for å vise at flyet er nummer 787 i køen.

Flyet som får nummer 787, skal leveres til det kinesiske flyselskapet China Southern Airlines.

China Southern har i dag 17 Dreamlinere i flåten, dette flyet som er 787 blir nummer 18 og dermed er det kun ett fly igjen av en leveranse på Dreamlinere som ble bestilt for seks år siden. Selskapet har flest 787-8 men er på god vei mot 10 787-9 også.

 

Andre nyheter

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Nå bygges den aller siste Airbus A380 hos produsenten

Hans Olav Nyborg

Første Airbus-fly for New York-London rute snart ferdig

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer