12.6 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Boeing inngår endelig kjøpsavtale med Air New Zealand

Flyprodusenten Boeing har inngått en endelig kjøpsavtale med flyselskapet Air New Zealand. Avtalen gjelder kjøp av åtte Boeing 787-10 Dreamlinere, en avtale som ble inngått som en MOU-avtale i mai i år.

Kjøpsavtalen gjelder opsjon for ytterligere kjøp av opptil 20 Dreamliner-fly, og med muligheten for å kunne endre bestillingen til Boeing 787-9 eller 787-8 etter eget ønske.

Air New Zealand opererer 13 Boeing 787-9 i sin flåte i dag og får ett nytt slikt fly levert denne måneden. I tillegg kommer også nå åtte 7871-0.

Andre nyheter

Wall Street Journal: Boeing legger ned 787 Dreamliner-produksjonen i Seattle

Hans Olav Nyborg

Nordisk leasingselskap leverte nytt fly til fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

FAA har godkjent GE9X-motoren

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer