Hangar.no
FOTO: HANS O. NYBORG

Boeing kansellerer avtalen med Embraer

Den amerikanske flyprodusenten Boeing har valgt å kansellerer avtalen som skulle inngås med den brasilianske produsenten Embraer.

I følge en pressemelding fra Boeing heter det at produsenten utøvde sine rettigheter til å si opp avtalen etter at Embraer ikke tilfredsstilte de nødvendige betingelsene.

-Boeing har jobbet flittig i mer enn to år for å fullføre transaksjonen med Embraer. I løpet av de siste månedene hadde vi produktive samtaler og møter, men til slutt mislykkede forhandlinger rundt utilfredsstillende forhold i avtalen, sier Marc Allen, president for Embraer Partnership & Group Operations.

Det planlagte partnerskapet mellom Boeing og Embraer hadde fått ubetinget godkjenning fra alle nødvendige tilsynsmyndigheter, med unntak av EU-kommisjonen.

De to produsentene skal fortsatt samarbeide om C-390 transportfly.

Andre nyheter

Boeing utsetter leveransen av første 777-X til 2023

Redaksjonen

Kinesiske flyselskap har kansellert over 100 Airbus og Boeing-fly…

Redaksjonen

Første 737 MAX levert til Alaska Airlines

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer