Boeing lanserer BBJ-Select for VIP-kundene

Boeing Business Jets (BBJ)-kunder har en ny måte å tilpasse kabininteriøret for Boeing BBJ 737-7 MAX, som redusere kostnadene og akselerere leveringen av nye VIP-fly. Nå lanserer den amerikanske flyprodusenten BBJ Select, som tilbyr Boeing-kunder et bredt spekter av forhåndsdesignede kabinoppsett og konfigurasjoner for å fremskynde installasjonen, samtidig som den reduserer den totale kjøpesummen for flyet.

Boeing lanserte nylig sitt nye BBJ Select premium interiør på National Business Aviation Association Business Aviation Convention & Exhibition (NBAA-BACE) i Las Vegas.

-Boeing Business Jets tilbyr kundene en ny, strømlinjeformet tilnærming til å designe et unikt, komfortabelt og funksjonelt interiør for vår BBJ 737-7 MAX. For kunder som kanskje ikke har tid eller lyst til å lage et helt skreddersydd interiør, tilbyr BBJ Select forhåndsdesignede alternativer for å utstyre kabinen deres, noe som gjør at vi kan tilby jetflyet til en veldig attraktiv, fast pris, sier direktør for Boeing NNJ, Joe Benson.

Fra gjesterom og private kontorer til familierom og VIP-konfigurasjoner for passasjerseter velger kundene moduler for hver del av flyet. I alt tilbyr BBJ Select 144 unike modulære kabinkombinasjoner i tre forskjellige fargepaletter, som dekker spekteret av personlige, forretningsmessige og statsoverhoders krav til fly.

Designet er laget i samarbeid med prisbelønte Aloft AeroArchitects og Greenpoint Technologies, og vil eliminerer de rene kostnadene for engangsprosjektering og relatert arbeid for installasjon av et unikt og nytt kabindesign. For å forenkle kjøpsopplevelsen signerer kundene én kontrakt med Boeing, og selskapet fører tilsyn med design, bygging og levering av de fullt utstyrte VIP-flyene.

Dermed trenger ikke kunden forholde seg til flere leverandører.

BBJ Select-kabinene er eksklusivt tilgjengelig for Boeing BBJ 737-7 MAX-flytypen, det nyeste medlemmet av BBJ 737 MAX-familien. Med en uovertruffen kombinasjon av verdensomspennende rekkevidde, overlegen kabinplass og klassens beste driftsøkonomi, kan Boeing BBJ 737-7 fly passasjerer over 15 timer non-stop samtidig som den reduserer drivstoffbruk og utslipp sammenlignet med tidligere generasjons forretningsjetfly. Bygget for daglige flyvninger, gir BBJ-er langt høyere pålitelighet og beholder mer restverdi sammenlignet med konkurrenter, skriver produsenten selv i en pressemelding.

ANNONSE
Forrige artikkelFørste ordinære PD-8 montert på Sukhoi SSJ-100
Neste artikkelApollo vil fortsatt inn i varmen hos SAS