18.5 C
Oslo
21/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Boeing øker produksjonen av 767

Flyprodusenten Boeing har valgt å øke produksjonen av Boeing 767-flyene. Det er etterspørselen i fraktmarkedet som gjør at antallet fly som produseres skal økes per måned.

I første omgang er det snakk om øke fra dagens 2,5 Boeing 767 i måneden til tre fly i måneden.

Det høres kanskje ikke så mye ut, men tatt i betraktning at flytypen for lengst nærmest er ute av produksjonen med passasjerutgaver, er det en ny boost for Boeing som blomstrer opp nå.

Det er fraktselskapene UPS, FedEx, Amazon og DHL som har bedt produsenten jobbe raskere med byggingen av nye fly. Boeing 767 er også basisen for de nye Pegasus tankflyene som Boeing bygger for det amerikanske forsvaret.

På sikt håper Boeing å øke produksjonen ytterligere til fire fly i måneden.

Andre nyheter

Skal kvitte seg med flere Dreamlinere

Hans Olav Nyborg

Berlin Schönefeld bytter navn

Hans Olav Nyborg

Nå kan du få cashpoint når du handler kryptovaluta

Jan-Kåre Folstad

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer