Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Boeing presser på FAA godkjennelse i mai – Tror MAX-flyene flyr i juli

Nyhetsbyrået Reuters melder i dag at Boeing presser FAA (Federal Aviation Administration) på å få en godkjennelse av den nye programvareoppdateringen innen den tredje uken av mai måned. I følge Reuters skal Boeing ha informert utvalgte kunder som bruker MAX-flyene at det er ventet at de får grønt lys til å fly igjen i midten av juli.

Datoene og tidsrammen er det Boeing nå deler med flyselskap i sine møter med kundene hvor MAX-problemene er oppe på dagsorden skriver Reuters.

I følge kilder nyhetsbyrået har snakket med internt i Boeing har ikke produsenten levert fra seg en komplett oppdatering av programvaren til Maneuvering Characteristics Augmentation System (MCAS) til FAA enda.

Andre nyheter

Snakker ut om A380 – Motorprodusentenes feil at flytypen floppet

Hans Olav Nyborg

Skal prøvefly nytt propellfly for første gang

Hans Olav Nyborg

Nå har enda et land godkjent 737 MAX

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer