1.9 C
Oslo
05/03/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Boeing setter opp farten med leveranse av 737 MAX

Den amerikanske flyprodusenten Boeing har satt opp farten med å levere sine 737 MAX. I desember måned klarte produsenten å overlevere 27 nye MAX-fly.

Ti fly ble sendt avgårde til American Airlines, åtte fly ble hentet av United Airlines, ett fly av Copa Airlines fire fly til det amerikanske leasingselskapet CIT Aerospace, og tre fly ble sendt til det irske leasingselskapet SMBC Aviation Capital, til kunder i USA.

I tillegg har Boeing også levert fra seg en P-8 Poseideon, med tilsammen 14 slike fly siste kvartal av 2020.

Nå melder Boeing at produksjonen og leveransen av flytypen økes, men at det fortsatt ventes på en godkjennelse av flytypen i Europa og Asia, slik at fly som skal denne veien også kan overleveres kundene.

Andre saker

Selger fem fly av ny flytype til China Eastern

Redaksjonen

United Airlines øker bestillingen for 737 MAX

Redaksjonen

Første nye 737 MAX levert til Europa på to år

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer