9.7 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Boeing

Boeing stenger også fabrikken i South Carolina

Den amerikanske flyprodusenten Boeing velger også å stenge ned sin fabrikk i South Carolina. Fabrikken som bygger Boeing 787-9 og 787-10 vil bli stengt fra onsdag ettermiddag av.

I går kom nyheten om at Boeing stanger ned produksjonen i Seattle, både på Everett og Renton, men ingen opplysninger om fabrikken i South Carolina. Nå er det klart at også denne blir stengt ned uten en dato for når den skal åpne igjen.

De ansatte som jobber ved fabrikken har fått lovnad om full lønn de neste 10 dagene, før de deretter må ut og melde seg som permitterte hos myndighetene for å motta dagpenger.

Boeing skal benytte tiden fremover i påsken til å gjennomføre en full vask av produksjonshallene, kontorer, møterom og andre fasiliteter for å kunne være klar når fabrikken en gang i løpet av året kan åpnes igjen melder Seattle Times.

Andre nyheter

Nå bygges den aller siste Airbus A380 hos produsenten

Hans Olav Nyborg

Første Airbus-fly for New York-London rute snart ferdig

Hans Olav Nyborg

Airbus lanserer planer for nullutslipps-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer