11.5 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no

Boeing utsetter lanseringen av første Boeing 777X

Den amerikanske flyprodusenten Boeing har valgt å utsette den kommende utrullingen av den første nye Boeing 777X. Etter planen skulle ansatte og presse samt inviterte gjester se det første Boeing 777X rulles ut fra produksjonshangaren i Seattle 13. mars.

Etter ulykken søndag med et 737 MAX fly har produsenten valgt å utsette lanseringen av det første 777X flyet. Selve produksjonen av den nye versjonen av 777 fortsetter som den skal, det er kun selve lanseringen av det første testflyet som nå utsettes.

Verdenspremieren med direktesending den 14. mars blir også utsatt inntil videre melder Flight.

Boeing har ikke fastsatt ny dato for når 777X skal rulles ut foran publikum i Seattle.

Andre nyheter

Wall Street Journal: Boeing legger ned 787 Dreamliner-produksjonen i Seattle

Hans Olav Nyborg

Nordisk leasingselskap leverte nytt fly til fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

FAA har godkjent GE9X-motoren

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer