Hangar.no
Foto: Boeing

Boeing utsetter MAX 10 i minst to år

Flyprodusenten Boeing skal ha valgt å utsette produksjonen av 737 MAX 10. Utsettelsen som ble kjent i dag blir på minst to år.

Det er direktør for det irske flyselskapet Ryanair, Michael O’Leary som har avslørte nyheten overfor Irish Times. O’Leary sier at han som kunde sammen med andre kunder fikk beskjed om utsettelsen under et Q & A videomøte.

Boeing har ikke ville kommentere opplysningene overfor avisen. I følge BizJournals har Ryanair en ny bestilling av MAX-fly på trappene, og den nye MAX 10 kan være aktuell for selskapet heter det.

MAX 10 kan ta maks 230 seter, mot MAX 8 som kan ta 210 seter på det meste. I MAX- 200 som Ryanair har i bestilling blir det satt inn 197 seter.

Andre nyheter

Snakker ut om A380 – Motorprodusentenes feil at flytypen floppet

Hans Olav Nyborg

Skal prøvefly nytt propellfly for første gang

Hans Olav Nyborg

Nå har enda et land godkjent 737 MAX

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer