12 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Boeing vil gi 737 flere seter i 2014

Boeing 737 Sky Interiør (Foto: Hans O. Nyborg)

Boeing vil gi flyselskapene mer plass i kabinen når de fra 2014 introduserer ett nytt toalett-hus som tar opp mindre plass og vil gi selskapene enten rom for en ekstra seterad eller bedre beinplass på eksisterende 189 seters konfigurasjon.

I følge Boeing er dette samme konfigurasjon som den nye Boeing 737 MAX vil ha, men fra 2014 skal også dette kunne tilbys på 737 Next Generation.

Produsenten sier det er stadig etterspørsel for å kutte ned på størrelsen for toaletter og kjøkken ombord slik at det er plass til flere seter.

Det var under en pressekonferanse på Farnborough 2012 i går at Boeing kom med disse opplysningene.

 

 

Andre nyheter

MEA bestiller A320NEO

Hans Olav Nyborg

UTAir bestiller A321

Hans Olav Nyborg

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer