Hangar.no
James McElvar, nummer to fra høyre, måtte hentes av ambulanse etter ankomst til Glasgow. Foto: Caron Westbrook http://caronwestbrookphotography.co.uk/
Internasjonalt UTROLIG - MEN SANT

Boyband-stjerne kollapset på easyJet fly – nektet å betale for bagasje

Det hører med til sjeldenheten at personer trenger ambulanse etter å ha kollapset på et fly, på grunn av for mye klær på seg.

En av medlemmene i boybandgruppa Rewind, James McElvar (19) måtte fraktes i ambulanse da flyet fra easyJet ankom Glasgow på onsdag.

Årsaken var at McElvar hadde kollapset under flyvningen da han hadde på seg for mye klær. Da gruppa sjekket inn hadde han med seg to stykk håndbagasje og ettersom flyselskapet kun tillater kun en håndbagasje per person, valgte denne unge karen å ta på se alle klærne fra den ene bagen.

Med seks T-skjorter, to hatter, fire collegegensere, tre par med jeans og to joggebukser samt to jakker ble det nok litt for varmt ombord i flyet.

I følge den unge McElvar var det like etter at han satte seg ned i setet ombord at han begynte å svette så mye at han ble svimmel. Etter å ha blitt flyttet av kabinbesetningen til et annet sete på en ledig rad besvimte mannen kort tid etter avgang.

Under flyturen fikk han god assistanse fra kabinbesetningen som gjorde sitt til at han skulle føle seg bedre.

Formen skal ha blitt verre mot slutten av turen og på flyplassen i Glasgow sto dermed en ambulanse som tok McElvar med til det lokale sykehuset.

I følge popgruppens Facebook-siden skal den unge mannen nå være skrevet ut av sykehuset og er hjemme hos seg selv.

Prisen for å ta med en ekstra håndbagasje hos easyJet er 45 britiske pund. Mulig at McElvar velger å betale neste gang eller nøye seg med kun en håndbagasje melder Belfast Telegraph.

 

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

easyJet med rekordantall reisende på ett døgn

Emirates og Etihad i samtaler om å bli ett selskap – Blir verdens største

Krever privatfly utlevert fra Singapore etter finansskandale i Malaysia