Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Bra juli-tall for SAS

SAS kunne vise til 2,59 millioner passasjerer i juli måned. En økning på 0,2 prosent fra samme måned i 2018.

I følge en pressemelding fra selskapet er dette selskapets sterkeste juli måned i historien. Når det gjelder inntjeningen for selskapet var den på en økning tilsvarende 0,87 svenske kroner, som er opp 2,1 prosent i forhold til juli i 2018.

SAS skriver at det er merkbart lavere etterspørsel på langdistanserutene, men desto sterkere vekst på innenriks med unntak av i Sverige. Europeiske ruter har vært den store suksessen for SAS i sommermåneden juli.

Flyselskapet har opplevd en tilbakegang på ruter til USA fra Skandinavia i juli måned.

Andre nyheter

SAS veksten kan stanse opp – Leverte bedre resultat enn forventet

Ryanair legger ned base på Stockholm Skavsta

Hans Olav Nyborg

Norwegian bekrefter: Selger seg ut av Argentina

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer