BRA lanserer en ny internasjonal rute til Scandinavian Mountains Airport

Foto: BRA

Fra 19. desember i år kan danske skientusiaster velge mellom en annen flyrute når de vil besøke de populære destinasjonene i Norge og Sverige, og dette gjør reisen både enklere og mer effektiv.

Ruten fra Midt-Jylland og Århus lufthavn vil være den neste i en serie med flyreiser til Scandinavian Mountains Airport, der BRA allerede har en innenriksrute fra Stockholm. SAS og Alsie tilbyr også flyreiser til Scandinavian Mountains Airport, og nå er det en annen internasjonal rute med BRA.

-Den nye ruten fra Århus gir danske skientusiaster flere valgmuligheter og et godt supplement til utvalg av ruter. SAS har tidligere kunngjort at de vil åpne en rute fra København 26. desember i år. Vi er stolte over at BRA investerer i flyreiser til oss og ser frem til en vintersesong der vi kan ønske internasjonale gjester velkommen etter lang ventetid, sier  Stefan Sjøstrand, administrerende direktør. og administrerende direktør i SkiStar.

Trysil og Sälen er populære feriedestinasjoner, både sommer og vinter, og danske skientusiaster er noen av dem som utgjør en stor andel av besøkende til destinasjonene og SkiStars anlegg hver vinter. Når det svenske flyselskapet BRA åpner en ny internasjonal rute fra Aarhus lufthavn til Scandinavian Mountains lufthavn, er det bare 10-20 minutter unna ski på SkiStar Sälen og SkiStar Trysil bare 40 minutter. Flyreiser med BRA starter 19. desember og ankommer Scandinavian Mountains lufthavn torsdager og søndager.

ANNONSE
Forrige artikkelTyskland nekter russisk flyselskap godkjennelse
Neste artikkelSliter med slanger og skorpioner som sniker seg inn på dekken til parkerte fly