12.4 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: BRA

BRA satser på trinnvis oppstart over sommeren

Braathens Regional Airlines (BRA) opplyste i en pressemelding i starten av april at de innstiller alle flyvninger fra 6. april til og med 31. mai. Nå har selskapet gått inn i en såkalt «rekonstruksjon» som er en form for konkursbeskyttelse. Selskapet har nå oppdatert nettsiden sin, og man tas nå rett til en infoside hvor selskapet opplyser om at de satser på en trinnvis gjenopptagelse av driften etter sommeren.

I mellomtiden har BRA har søkt svenske myndigheter om rekonstruksjon av selskapet. Denne innebærer blant annet at de inntil videre ikke må betale ut skyldige beløp i den perioden de forbereder gjenopptagelse av driften. De som allerede har bestilt reiser med selskapet og ikke fått beskjed om at deres flyvning har blitt innstilt, har fortsatt en gyldig billett, og vil kunne benytte seg av reisen om ikke annet oppstår.

Før koronakrisen opererte BRA på en rekke innenlandsruter i Sverige, blant annet Gøteborg, Malmø, Visby og Østersund fra selskapets base ved Stockholm Bromma. BRA lanserte også tidligere dette året nye utenlandsruter til Estland og Kroatia, og er for tiden inne i en prosess hvor de skal erstatte selskapets aldrende Avro-maskiner med nyere Embraer 190-maskiner.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer