BRA satser på trinnvis oppstart over sommeren

Foto: BRA

Braathens Regional Airlines (BRA) opplyste i en pressemelding i starten av april at de innstiller alle flyvninger fra 6. april til og med 31. mai. Nå har selskapet gått inn i en såkalt “rekonstruksjon” som er en form for konkursbeskyttelse. Selskapet har nå oppdatert nettsiden sin, og man tas nå rett til en infoside hvor selskapet opplyser om at de satser på en trinnvis gjenopptagelse av driften etter sommeren.

I mellomtiden har BRA har søkt svenske myndigheter om rekonstruksjon av selskapet. Denne innebærer blant annet at de inntil videre ikke må betale ut skyldige beløp i den perioden de forbereder gjenopptagelse av driften. De som allerede har bestilt reiser med selskapet og ikke fått beskjed om at deres flyvning har blitt innstilt, har fortsatt en gyldig billett, og vil kunne benytte seg av reisen om ikke annet oppstår.

Før koronakrisen opererte BRA på en rekke innenlandsruter i Sverige, blant annet Gøteborg, Malmø, Visby og Østersund fra selskapets base ved Stockholm Bromma. BRA lanserte også tidligere dette året nye utenlandsruter til Estland og Kroatia, og er for tiden inne i en prosess hvor de skal erstatte selskapets aldrende Avro-maskiner med nyere Embraer 190-maskiner.

ANNONSE
Forrige artikkelAir Leap åpner ruter til Gotland
Neste artikkelBjørn Kjos har overtalt lånegivere og småaksjonærer