Hangar.no
Foto: Twitter

Brann i lasterom på Airbus A330 på flyplass i Kina

Det brøt ut brann ombord i lasterommet på et Airbus A330-300 fra flyselskapet Air China tirsdag ettermiddag.

Passasjerene var i ferd med å gå ombord i flyet da det plutselig kom store mengder røyk ut fra det ene fremre lasterommet på flyet. Flyet skulle brukes på en flyvning til Tokyo.

I følge kinesiske medier skal flyet ha fått brannskader i lasterommet på flyet. Det er ukjent hva som fikk brannen til å oppstå. Ingen skal ha kommet til skade og brannen ble raskt slukket av brannmannskaper på flyplassen.

Flyet ankom fra Singapore og var i ferd med å skulle fylles opp av ny bagasje og passasjerer. De som befant seg i flyet ble raskt evakuert.

Andre nyheter

Air Canada: Mistet ett av hovedhjulene under landing

Hans Olav Nyborg

Mistet mobilen ned mellom business-seter, flyet måtte mellomlande

Hans Olav Nyborg

Mistet ett av nesehjulene under landing

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer