Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Branson må finne kjøper til Virgin Atlantic innen midten av mai

Sir Richard Branson som eier største delen av flyselskapet Virgin Atlantic er desperat på jakt etter en kjøper. i følge flere britiske medier, blant annet Daily Star, må en kjøper være på plass innen midten av mai måned.

Branson har valgt ikke å hente ut 500 millioner pund som er tilbudet til flyselskapet som et kriselån fra britiske myndigheter, forretningsmannen velger heller å satse på at han får solgt selskapet.

Virgin Atlantic har de siste ukene stått parkert på bakken som så mange andre selskap. I følge BBC er det interesse hos rundt 50 potensielle investorer for mulig kjøp av flyselskapet.

Branson skriver i et brev til alle ansatte i flyselskapet » Vi vil gjøre alt vi kan for å holde flyselskapet i gang – men vi vil trenge støtte fra regjeringen for å oppnå det i møte med den alvorlige usikkerheten rundt flyreiser i dag og vi vet ikke hvor lenge flyene blir stående på bakken»

Forretningsmannen skriver også at et lån fra staten skal tilbakebetales, og at det bare bedrer situasjonen for en kort tid.

Andre nyheter

Tyskland teller på knappene – Vil stanse alle internasjonale flyvninger

Redaksjonen

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer