Branson må finne kjøper til Virgin Atlantic innen midten av mai

Foto: Hans Olav Nyborg

Sir Richard Branson som eier største delen av flyselskapet Virgin Atlantic er desperat på jakt etter en kjøper. i følge flere britiske medier, blant annet Daily Star, må en kjøper være på plass innen midten av mai måned.

Branson har valgt ikke å hente ut 500 millioner pund som er tilbudet til flyselskapet som et kriselån fra britiske myndigheter, forretningsmannen velger heller å satse på at han får solgt selskapet.

Virgin Atlantic har de siste ukene stått parkert på bakken som så mange andre selskap. I følge BBC er det interesse hos rundt 50 potensielle investorer for mulig kjøp av flyselskapet.

Branson skriver i et brev til alle ansatte i flyselskapet ” Vi vil gjøre alt vi kan for å holde flyselskapet i gang – men vi vil trenge støtte fra regjeringen for å oppnå det i møte med den alvorlige usikkerheten rundt flyreiser i dag og vi vet ikke hvor lenge flyene blir stående på bakken”

Forretningsmannen skriver også at et lån fra staten skal tilbakebetales, og at det bare bedrer situasjonen for en kort tid.

ANNONSE
Forrige artikkelAir France har fraktet fire A380 til Spania – Kommer trolig ikke tilbake i trafikk
Neste artikkelHva skjedde med Airbus A316?