12 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Tysk fly landet i Skottland, skulle til Dusseldorf

Et fly fra det tyske flyselskapet WDL skulle operere en avgang fra London City til Dusseldorf i Tyskland for British Airways mandag morgen, da flyet landet stusset alle passasjerene over at kapteinen sa velkommen til Edinburgh.

I følge pilotene ombord skal de har fått med seg feil papirer til flyvningen. Etter mye forvirring da flyet ankom Skottland, ble det klart for avgang, med kurs for Dusseldorf.

British Airways skal nå avklare med det tyske selskapet hvordan en slik feil kunne oppstå.

I følge BBC skal det ha blitt feil da pilotene hentet planen for ruten de skulle fly, nå skal myndighetene finne ut hvorfor ingen reagerte på at pilotene klarte å fly hele ruten som egentlig skulle ha blitt utført senere på dagen, uten at noen reagerte.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer