Hangar.no
Foto: Twitter

British Airways-fly måtte evakueres i Spania

Et Airbus A321-200 fly måtte evakueres på en taksebane i Valencia i Spania mandag ettermiddag. Flyet hadde akkurat landet da kabinen ble fylt med røyk.

Mannskapet ombord bestemte seg for å evakuere flyet så fort det stanset opp. Pilotene fikk kjørt flyet av rullebanen og inn på en nærliggende taksebane hvor alle ombord ble evakuert ved hjelp av flyets nødsklier.

Røyken skal ha begynt å sive inn i kabinen rundt 10 minutter før landing i Valencia. Flyet er et 11 år gammelt Airbus-fly som har registreringsnummer G-MEDN.

Ingen kom til skade i evakueringen og flyselskapet sier de fortsatt undersøker hva årsaken til røykutviklingen var.

Andre nyheter

USA: Nødsklie falt ned i hage – Ble utløst og løsnet fra Boeing 767

Hans Olav Nyborg

Fikk kulehull i kabinen under landing

Hans Olav Nyborg

Vil tiltale kapteinen som fløy Sukhoi-flyet som havarerte i mai – 41 personer omkom

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer