Hangar.no
Internasjonalt

British Airways innfører 10 seter i bredden på sine Boeing 777

Det britiske flyselskapet British Airways har sluppet de første bildene på det som blir ny konfigurasjon for selskapets Boeing 777-fly. Med ti seter i bredden i World Traveller-klassen.

Selskapet skriver i en pressemelding at de nye setene vil tilby større underholdningsskjermer og nye hodestøtter som kan justeres for bedre komfort.

Det er ti Boeing 777 fly som i første omgang får den nye setekonfigurasjonen. Disse ti flyene skal i all hovedsak fly fra basen på Gatwick. Dersom det skulle vise seg at det nye systemet fungerer godt vil det bli vurdert å øke antall med fly som får de nye setene og flere i bredden. De nye setene får USB ladekontakt, mens det i Plus-kabinen blir stikkontakter for lading av laptoper, med både EU og britisk standard.

Samtidig øker selskapet antallet seter i Wordl Traveller Plus fra 24 seter til 52 seter, mens Club World blir en kabindel med reduksjon fra 40 til 32 seter.

De første flyene med ny kabin kommer til vinteren mens resten av flyene skal være ferdige til sommeren 2019.

British Airways flåte med Boeing 777 som brukes fra London Heathrow får også nye seter i  World Traveller Plus-klassen fra høsten 2019.Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

easyJet med rekordantall reisende på ett døgn

Emirates og Etihad i samtaler om å bli ett selskap – Blir verdens største

Krever privatfly utlevert fra Singapore etter finansskandale i Malaysia