3 C
Oslo
21/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

British Airways parkerer halve A380-flåten i Frankrike

Det britiske flyselskapet British Airways har som så mange andre flyselskap måtte sette en lang rekke av sine fly på bakken. Selskapet har nå startet jobben med å sende halve flåten med Airbus A380 til Frankrike hvor flyene skal parkeres.

Det er på en flystripe i Chateauroux at kjempeflyene skal parkeres på ubestemt tid. Det er seks av flyene som nå havner i Frankrike, på grunn av manglende parkeringsplass for disse på flyplasser i Storbritannia.

De seks flyene utgjør halve flåten av slike fly hos British Airways. I løpet av påske kan også flere av flyene følge etter til Frankrike melder BBC.

Andre nyheter

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

Bekreftet: Qatar Airways kvitter seg med halvparten av A380-flyene

Redaksjonen

SAS-sjefen slutter i selskapet

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer