-8.3 C
Oslo
17/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

British Airways stanser alle flyvninger til Gatwick

Det britiske flyselskapet British Airways har valgt å stanse alle sine flyvninger til og fra Gatwick. Selskapet har Gatwick som sin andre store base i Storbritannia, etter London Heathrow.

I følge en talsmann for flyselskapet er selskapet i kontakt med alle passasjerer som nå blir berørt av at flyvningene stanser opp. De ansatte som har sin jobb for selskapet på Gatwick fikk en e-post mandag kveld om at de fleste blir permittert.

Det er kun mannskap som skal opprettholde og vedlikeholde enkelte av selskapets fasiliteter på flyplassen som får fortsette å jobbe, og som skal være forberedt på å starte opp igjen etter at koronaviruset er under kontroll og på vei ned igjen.

I følge The Independent har Gatwick allerede måtte stenge den nordre terminalen som følger av at flyselskapene som trafikkerer flyplassen innstiller sine operasjoner, og passasjerene uteblir.

British Airways sier at selskapet fortsatt vil operere ruter fra London Heathrow til Reykjavik, Frankfurt, Manchester, Lisboa, Stuttgart, Gibraltar og Budapest inntil videre.

Andre nyheter

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Thai Airways har kapital til drift i fire måneder til

Redaksjonen

Nok et flyselskap forberede siste flyvning med Boeing 747 i passasjerutgave

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer