-1.4 C
Oslo
24/01/21
Hangar.no
Jet2 - Foto: Hans O. Nyborg

Britisk flyselskap stanser alle flyvninger frem til utgangen av mars

Det britiske flyselskapet Jet2 har valgt å kansellere alle flyvninger frem til 25. mars i år. I en pressemelding skriver selskapet at på grunn av den store usikkerheten rundt Covid-19 pandemien, men stadig endringer i reiseråd og forbud, forlenger selskapet og utvider stansen i alle flyvninger.

I følge selskapet vil alle flyvninger som har vært planlagt før 25. mars bli kansellert, og kundene få tilbakebetalt reisene sine.

Jet2 og reiseselskapet Jet2holidays håper at situasjonen for Europa er annerledes etter 25. mars, og at charterreiser tar seg opp igjen da med færre restriksjoner i markedet.

Andre nyheter

Kan bli tvunget til å innstille alle langdistanseflyvninger fra fredag av

Redaksjonen

EU krever at Alitalia-navnet blir dumpet

Redaksjonen

IAG får kjøpe Air Europa på «billigsalg» – Har fått prisen redusert til halvparten

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer