Jet2 på Flesland i 2006. Foto: Hans Olav Nyborg

Det britiske selskapet Jet2 skal forsøke seg med nye ruter mellom Bergen Flesland og fire destinasjoner i Storbritannia. Flyselskapet forsøkte seg med rute mellom Bergen og Newcastle under sommersesongen 2006, en rute som ble kortvarig og manglet det helt essensielle i passasjerer som benyttet seg av tilbudet.

I en pressemelding skriver selskapet at det nå ønsker å tilby muligheten for å reise mellom Manchester, Leeds Bradford, Birmingham og på nytt Newcastle.

-Norges berømte fjorder trenger ingen introduksjon, og vi er utrolig glade for å lansere flyreiser og pakker til denne imponerende destinasjonen. I tillegg til å gi kundene en gang-i-livet-mulighet til å se skjønnheten i fjordene, er Bergen by en fantastisk og levende by med noe rundt hvert hjørne også, sier Steve Heapy, administrerende direktør for Jet2.com.

Ruten er i stor grad basert på at engelskmenn skal ta turen til Norge.

Det er flott å se Jet2.com inntog i det norske markedet, et viktig bidrag til reiselivsnæringen med Storbritannia som et viktig inngående marked for Vestlandet . Vi ser frem til å engasjere oss i dette nye partnerskapet, sier Gaute S. Riise i Avinor.

Hvor lenge rutene til Jet2 blir holdene denne gangen gjenstår å se. Selskapet starter opp flyvninger i april.

ANNONSE
Forrige artikkelWhite Lotus til Thailand – reis nå før resten av verden kommer
Neste artikkelNorwegian-fly måtte mellomlande i Paris etter tekniske problemer