16.6 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no

Bruker droner for å kartlegge vrakdeler etter styrtet 767 i Texas

Den amerikanske havarikommisjonen NTSB har tatt i bruk droner for å kartlegge ulykkesstedet i Texas der et Boeing 767 fra Atlas Air styrtet 23. februar.

Alle tre ombord i flyet døde da Boeing 767-300 maskinen styrtet under landing på den internasjonale flyplassen i Houston, Texas.

Flyet skal ha vært 1,8 kilometer i høyde over havet da det plutselig dykket med nesepartiet først og styrtet rett ned i bakken.

Vrakstedet er kompakt men ligger delvis i en sump. NTSB har valgt å kartlegge området ved hjelp av droner for å finne så mye som mulig av delene fra Boeing 767-flyet.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer