-4 C
Oslo
18/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Brussels Airlines og Austrian Airlines setter alle fly på bakken

Flyselskapet Brussels Airlines og Austrian Airlines er de to av de siste flyselskapene som nå velger å sette alle sine fly på bakken,. Det er følgende av stengte landegrenser, og virusutbruddet i Europa.

Brussels Airlines stanser alle flyvninger frem til 19. april. Austrian Airlines stanser alle sine flyvninger fra 19. mars og frem til 28. mars i år.

Austrian Airlines har satt opp rundt 20 spesialflyvninger som skal hente hjem statsborgere fra Østerrike som er strandet i andre land i Europa, og verden forøvrig. Disse skal gjennomføres før resten av flåten settes på bakken, melder lokale medier i Belgia.

Andre nyheter

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Thai Airways har kapital til drift i fire måneder til

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer