-7 C
Oslo
25/01/21
Hangar.no
Twitter

Busselskap starter opp flyselskap i Brasil

Selskapet Itapemirim Group i Brasil, skal satse på å starte opp flyselskap, til tross for en nærmest ikke eksisterende marked i landet på grunn av koronaviruset.

Selskapet driver ett av landets busstilbud, og skulle etter planen ha startet opp ved bruk av typen Airbus A220. Nå er planene i følge nettstedet Simple Flying endret. Nå er det signert en avtale for leie inn 10 Airbus A320-200 fly.

Det nye flyselskapet skal operere under navnet Ita Linhas Aereas og skal operere med sine fly fra Guarulhos-fltplassen i Sao Paulo, og fra flyplassen i Rio.

Busselskapet har jobbet med planer for det nye flyselskapet siden 2017, nå er oppstarten satt til å bli i løpet av 2020, eller begynnelsen av 2021.

Planene for selskapet er å ha en flåte med 50 fly innen fem år.

Hvorvidt selskapet vil fullføre sin bestilling av ti nye Airbus A220, gjenstår å se. Totalt skal 600 ansatte på plass, som inkluderer 160 piloter og 320 kabinansatte, skriver Facil.

Linkn-in

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer