-1.8 C
Oslo
18/01/21
Hangar.no
Foto: Twitter

CDG/FRA: Må bruke rullebaner til å parkere fly

Både den franske flyplassen Charles de Gaulle, og den tyske storflyplassen i Frankfurt må nå ta i bruk rullebaner for å parkere fly.

Lufthansa er ett av flyselskapene som skal parkere en stor andel av sine fly, og det har ført til at Frankfurt International nå stenger den ene av rullebanene, med tilhørende taksebane, for å kunne plasserer fly her. Lufthansa skal i tillegg til å parkere fly i Frankfurt også parkere en stor andel av fly på flyplassen Berlin Schönefeld Airport.

På Charles de Gaulle i Paris er også den ene rullebanen nå stengt, for at Air France og andre franske flyselskap skal kunne parkere sine fly.

Andre nyheter

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Thai Airways har kapital til drift i fire måneder til

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer