Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Charterselskapene kansellerer alle reiser til 20. august

Alle flyreiser med charterselskapene Ving, TUI og Apollo er kansellert til og med 20. august i år. Charterselskapene har ikke sett at de har andre valg enn å følge norske reiseråd, og innstiller dermed alle reiser frem til denne datoen.

I følge E24 kommer kanselleringene etter at myndighetene i Norge sist fredag, kom med reiseråd som fraråder utenlandsreiser frem til 20. august.

TUI skriver på sine nettsider i dag:

Den 15. mai 2020 videreførte UD reiserådet av 14. mars som fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder til 20. august. Vi følger alltid UDs reiseråd, og dette medfører at vi stopper alle våre reiser frem til 20. august. 

E24 melder at det er rundt 62.000 nordmenn som blir direkte berørt av at selskapene stiller inn sine turer nå. Hvilke konsekvenser kanselleringene får for flyselskapene til reiseselskapene er enda ikke klarlagt.

Andre nyheter

Spørretime: Kaller Wizz Air for useriøst flyselskap

Hans Olav Nyborg

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer